algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
13°

Cort millorarà el llit de la Riera per afavorir la circulació de l'aigua

Emaya subministrarà aigua a Andratx a través d'un conveni

Les obres de remodelació al passeig de Mallorca es completaran amb l'habilitament del llit d'aigua a la Riera. Així ho va anunciar ahir el regidor d'Urbanisme, Carlos Ripoll. Segons explicà, ahir s'aprovà definitivament la llicència d'obres que permetrà mantenir la circulació constant d'aigua per la Riera de manera homogènia.

El projecte, que compta amb un pressupost de 32.481.546 pessetes, preveu crear una mena de pel·lícula d'aigua a la Riera, des dels instituts fins el darrer tram del passeig de Mallorca, el parc de la Feixina. Segons dades facilitades per la mateixa empresa, la creació d'aquesta làmina evitarà l'abocament en el port de les aigües supersalines procedents de la potabilitzadora de Son Tugores, mantindrà la màxima capacitat de l'albelló i permetrà la neteja del llit en el cas de riuades.

D'altra banda, la regidora de Medi Ambient i presidenta d'Emaya, Maria Crespo, informà sobre la intenció de l'empresa de signar un conveni amb l'Ajuntament d'Andratx per submistrar-li aigua, tot estenent la política de donació d'aigua que ha aplicat en el terme municipal de Calvià. Segons explicà Crespo, es preveu aportar a Andratx un 2.000 metres cúbics al dia

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.