algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
11°

Els veïns paralitzen l'augment de taxes del servei d'aigua perquè no és potable

La Sala reconsiderarà l'increment proposat per l'empresa Aigües Manacor

La intervenció del president de la Federació d'Associacions de Veïns de Manacor, Llorenç Gibanel, durant el ple de dilluns a vespre va ser decisiva a l'hora de replantejar un augment de les taxes pel servei de subministrament d'aigua que va proposar l'empresa concessionària, Aigües Manacor S.A.

Gibanel va qualificar de poc adequat l'augment del preu «per no ser potable el líquid que se subministra». El president del col·lectiu veïnal va explicar als assistents que «la Federació s'ha mostrat des dels seus inicis molt preocupada per dues qüestions: la salut pública i les arques municipals. L'augment de les taxes de subministrament d'aigua afecta els dos aspectes».

Segons Gibanel, «és molt perillós jugar amb els doblers públics, ja que es pot caure, innocentment, en un delicte de prevaricació».
El màxim representant de les associacions de veïns va exposar que «consideram que l'increment que proposa el delegat de Serveis Generals, Pere Vaquer (CB) no té cap raó de ser fins que l'aigua no sigui potable».

El regidor Vaquer va reconèixer que els nitrats de l'aigua sobrepassen els límits permesos i que «des del govern s'estan fent gestions per aconseguir una aigua digna per a Manacor. Aquest és el nostre objectiu, ja que al cap i a la fi, la titularitat del servei d'aigües és de l'Ajuntament».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.