algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
18°

Verger expressa el suport del PP balear a Palau enfront de Fajarnés

El batle d'Eivissa intentà assolir la candidatura a la presidència del Consell pitiús

El president del PP balear, Joan Verger, declarà ahir que «el candidat del noste partit al Consell pitiús és Pere Palau». Verger expressà així el suport i la ratificació de la cúpula del PP a l'acord del Comitè Electoral d'Eivissa i Formentera, que proclamà Palau com a aspirant a la presidència del Consell.

Així, el PP desautoritza les maniobres del batle d'Eivissa, Enric Fajarnés, que durant el passat congrés del PP estatal intentà pegar un cop de mà i aconseguir que l'acord que designà Palau no fos vàlid, per situar-se ell mateix com a cap de la llista electoral.

Verger també és referí a la crisi del PP de Menorca, on Antoni Juaneda, president insular del partit, vol competir amb l'actual president del Consell Insular, Cristòfol Triay, per ser número u de la candidatura. El president del PP lamentà amb un «ja està bé» la situació de Menorca, encara que no descartà la presentació de dues candidatures.

Verger insistí a desqualificar la iniciativa de Pere Cantarero, candidat a batle de Calvià, de negociar amb Anselmo Martín una moció de censura contra l'actual batlessa, la socialista Margarita Nájera: «No és el moment més apropiat, encara que sí es poden denunciar determinades situacions que es produeixen en aquell ajuntament». Finalment, Verger destacà que «el congrés del PP ha demostrat el bon moment del partit en l'àmbit estatal i autonòmic, gràcies a les positives polítiques que es duen a terme en els dos terrenys».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.