muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

Portocristo emprendrà accions per aconseguir la independència

L'Agrupació Independent de Portocristo (AIPC) està disposat a emprendre accions cap a la independència d'aquest nucli costaner del terme municipal de Manacor.

Aquesta decisió s'ha pres quan l'equip de govern de l'Ajuntament de Manacor format per PP-CB-CM han decidit votar en contra de debatre la proposta presentada pels independents d'iniciar els tràmits per declarar la zona costanera entitat local menor.

El portaveu de l'agrupació, Jaume Brunet, s'ha mostrat molt molest pel fet que els tres grups de la coalició es negassin a debatre la seva proposta, que va ser presentada a l'Ajuntament fa més de tres mesos.

Brunet ha manifestat que «en principi teníem ben clar que la nostra proposta seria rebutjada, però mai no vàrem creure que la moció seria elevada al ple de la corporació com a desestimada».

El portaveu de l'AIPC considera que «és una autèntica vergonya que es desestimin les propostes abans de ser debatudes per l'Ajuntament en ple, el més lògic hauria estat elevar l'esmena per al seu debat i, un vegada que tots els regidors de la corporació haguessin parlat d'aquest tema, decidir si es pot iniciar el tràmit per declarar el nucli costaner de Portocristo com a entitat local d'àmbit territorial inferior al municipal».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.