algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
17°

El nom de la ciutat continuarà sent Palma

Després d'un intens debat sobre la designació del nom de la nostra ciutat entre els membres de l'equip de govern a l'Ajuntament i els grups de l'oposició ahir en el ple, el nom de la ciutat serà el mateix que contempla la reforma de l'Estatut, que va entrar en vigor el passat mes de desembre. Aquest, elimina el topònim Palma de Mallorca pel nom oficial de Palma, malgrat la posició en contra del govern municipal del PP.

L'edil i portaveu del PSIB, Josep Moll, afirmà que els membres de la Corporació s'havien «capficat massa» en aquest qüestió i que era innecessari reiniciar els tràmits per modificar de nou el nom, tal com havien advertit els membres del PP, sobre el fet que instarien el Parlament de les Illes Balears que canviassin Palma per Palma de Mallorca.

Finalment, l'equip de govern popular ha retirat la seva moció i després de diverses incongruències llançades a l'aire, com és la possibilitat de tenir els dos noms oficials per la ciutat, s'ha votat la proposta del PSM. Aquesta sol·licitava l'inici d'un expedient juridicohistòric per oficialitzar el nom de Palma. La votació ha tingut el suport dels grups d'EU i PSM, i els vots en contra del PP. Això significa que després de tanta polèmica tot ha quedat en lletra morta i d'igual manera que estava 24 hores abans.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.