cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
20°

Rosa Estaràs passarà a formar part de l'executiva estatal del Partit Popular

La consellera de Presidència, Rosa Estaràs, passarà a formar part del comitè executiu del Partit Popular en el trancurs del XIII congrés d'aquesta formació que començarà avui a Madrid.

Estaràs, antiga cañellista, s'integra en el comitè executiu a proposta del president José María Aznar, que ha volgut que en l'aparell popular hi hagués una nodrida presència femenina. La consellera valdemossina estarà al costat d'Esperanza Aguirre, Loyola de Palacio, Isabel Tocino, Rita Barberá, Soledad Becerril, Luisa Fernanda Rubí, Celia Villalobos, Teófila Martínez, Ana Mato, Sandra Moneo, Maria San Gil, Josefa Luzardo, Àngeles Muñoz i Mercedes Fernández.

El president del Govern balear, que per la seva condició també s'integrarà en l'executiva, afirmà en declaracions a l'agència Efe que, com a conseqüència del XIII Congrés el Partit Popular «sortirà amb una major identificació del partit amb la societat, o, en sentit contrari, que la societat se sentirà millor representada», per aquesta força.

Matas, que presidirà una de les cinc comissions de treball del Congrés, valorà per igual totes les ponències que es debatran «perquè l'important és el conjunt i el conjunt és de renovació del partit dins d'una visió democràtica, oberta, plural i centrada».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.