algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

Els comerciants de la plaça Major, indignats pel retard de les obres

Els propietaris es reuniren per estudiar com salvar la campanya d'estiu

Els propietaris dels comerços de les galeries de la plaça Major es varen reunir ahir a les set de l'horabaixa en una assemblea informativa per tal de discutir i solucionar l'endarreriment de les obres de reforma d'aquest espai. Segons explicà un dels comerciants de les galeries, situades al subsòl de la plaça, les obres havien d'haver començat el mes de gener per estar finalitzades el març o a principi d'abril, però tot indica que les obres trigaran encara bastant a posar-se en marxa.

És precisament aquest retard el que indigna els comerciants de la zona que temen que les obres comencin just el març, tot trencant la temporada d'estiu. «Avui mirarem de trobar una solució i traslladar la nostra preocuapació als responsables de les obres per tal d'intentar salvar la campanya d'estiu», infomà un comerciant que havia estat president de comerciants de la plaça Major.

El president actual de comerciants, Joan Gómez, coincideix en aquest sentit amb ell i afirmà que «seria bo començar en qüestió de quinze dies, si no, més val deixar-ho per al proper mes de novembre, quan s'acabi el treball de tot l'estiu», afegí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.