cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

Cascos considera modèlica l'actuació del PP en el cas Túnel de Sóller

El vicepresident del Govern inaugurà a Palma unes jornades de seguretat viària

El vicepresident primer del Govern, Francisco Àlvarez-Cascos, assegurà ahir a Palma en referència al cas Túnel que el Partit Popular «pot comparèixer davant els electors amb la cara ben alta», per les responsabilitats assumides per l'expresident Gabriel Cañellas.

Cascos, que no volgué opinar sobre la sentència del Suprem, afirmà que l'actitud del seu partit havia estat «un exemple de coherència en la exigència de responsabilitats polítiques i de comportaments ètics. Dos principis que no només s'han de predicar sinó que s'han de practicar diàriament».

Cascos, que abandonarà la Secretaria General del PP aquest cap de setmana, opina que el PP «ha sabut des de l'oposició reivindicar aquesta coherència i liderar la regeneració ètica de la societat espanyola». Ara, amb responsabilitats de Govern, Cascos assegurà que el PP «ha sabut practicar aquests principis, aplicar-los a la nostra pròpia organització i continuar tenint credibilitat».

Quant al «viatge al centre» que demana José María Aznar, Cascos afirma que el PP «ha de progressar al rimte dels progressos que fa la societat, perquè no ens podem quedar aturats, no tans sols després de guanyar unes eleccions generals».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.