algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

La localitat ja compta amb un espectacular Casal de Cultura

L'inauguraren ahir i acollirà totes les entitats del poble

La localitat de Vilafranca va veure ahir complit un dels seus somnis. Es tracta d'un espectacular Casal de Cultura que acollirà la biblioteca municipal i els locals per totes les entitats culturals i socials del municipi. El nou espai per la dinamització cultural està situat a l'antic escorxador que ha estat restaurat.

L'obra ha costat 35 milions de pessetes aportats pel Consell Insular de Mallorca, el Govern balear i l'Ajuntament de Vilafranca. El nou Casal de Cultura ha estat distribuït en unes 15 dependències i sales d'exposicions. Al primer pis s'hi ha instal·lat la biblioteca municipal inclosa dins la xarxa del CIM i que té les darreres novetats literàries.

El nou Casal de Cultura serà a partir d'avui la seu de la revista local Molí Nou, la Televisió de Vilafranca, les agrupacions folklòriques Vilafranca Balla i Bota i Aires Vilafranquins, l'escola d'adults, l'escola de música, activitats escolars, tallers escola de restauració de mobles i de cordar cadires i el Grup Excursionista de Vilafranca, entre d'altres.

Aprofitant la inauguració del Casal de Cultura es va voler retre un sentit homenatge a la figura del desaparegut fotògraf local Francesc Amengual Barceló. Amengual es dedicava a fotografiar els principals escriptors mallorquins i tenia un important i extens arxiu. L'exposició són les imatges captades per la càmera d'Amengual amb texts de Llorenç Capellà i Miquel Barceló. Edicions Di7, Ajuntament, CIM i Banca March feren possible l'exposició homenatge.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.