cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 19°
19°

El Govern pagarà les despeses del voluntariat en el Tercer Món

Es farà càrrec del viatge, la manutenció i de les assegurances mèdiques

El Govern balear continua amb la seva aposta ferma per a l'ajuda solidària. Fa anys que la Comunitat Autònoma col·labora amb diferents oenagés per treure endavant importants projectes humanitaris, i enguany s'obrirà una nova i interessant línia d'ajudes. Aquesta iniciativa, que l'any passat es va posar tímidament en marxa de manera experimental i molt limitada, consistirà a finançar les despeses de desplaçament i manutenció dels voluntaris balears acreditats per una ONG en el Tercer Món.

Aquest programa d'ajudes, que serà anunciat pròximament pel Govern i es publicarà en forma d'ordre, pretén fomentar el voluntariat entre el jovent de les Illes, per la qual cosa es tracta d'una iniciativa adreçada als joves d'entre 18 i 30 anys.

Són els mateixos voluntaris els que hauran de presentar la seva sol·licitud, amb un currículum i una declaració d'intencions humanitàries, a l'ONG que desitgi. Després, aquesta organització en concret valorarà la sol·licitud i, en cas de trobar-la interessant i útil per a un projecte solidari concret, acreditarà i donarà suport a la petició del voluntari. Així, el Govern estudiarà el cas i, si compleix els requisits, es farà càrrec de les despeses del viatge del voluntari al país on es desenvolupi el programa humanitari i també de la seva manutenció i les diferents assegurances de malaltia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.