cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 23°
27°

Serra: «El PP ha d'aclarir els comptes i els pressuposts de la Universíada»

«El pressupost per a la Universíada no està gens clar i exigim que se'ns expliqui fil per randa els comptes d'aquest projecte estrella de l'Ajuntament de Palma».

Amb aquestes paraules el portaveu del grup municipal del PSM, Sebastià Serra, criticava la gestió de l'equip de govern popular sobretot pel que fa iniciatives de gran importància com és el cas de l'esdeveniment esportiu d'enguany, la Universíada 99. Serra recordà que fonts de la Fundació Universíada varen indicar públicament, el passat mes de desembre, la preocupant situació ecònomica que patia el projecte. I és que segons varen comunicar alguns responsables de la Fundació, encara falten 2.500 milions de pessetes per completar el finançament. «La Universíada necessita aquesta quantitat abans de final d'any, i Madrid continua sense precisar el nou pla per finançar-la», declarà fa uns dies el president de la Comissió Executiva de la Fundació Universíada, Fernando Jiménez.

Serra afegí que «volem un bon estadi i unes bones piscines, però demanam que el pressupost s'ajusti al compromís econòmic inicial (2.549.844.816 pessetes). Si hi ha més despeses, cal que el Consell superior d'Esport cerqui altres recursos perquè en definitiva, ells en són els responsables». En aquest sentit, el PSM, a més de demanar explicacions, manifestarà en el proper ple de Cort la seva oposició a una aportació superior a la Universíada de l'aprovada en un principi.

Un altre punt que tractarà el PSM el dia 29 de gener és l'endeutament a causa dels consorcis Pla Mirall i Mirall Palma Centre. «No tot val quan es juga emb el doblers dels ciutadans».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.