algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
27°

Medi Ambient frustra l'ampliació de Cala Gamba promesa l'any 1991

El club ha perdut set anys i cinc milions preparant una obra que els proposà Ripoll

El Club Nàutic de Cala Gamba, en el Coll d'en Rabassa de Palma, ha invertit cinc milions de pessetes per dissenyar un projecte d'ampliació que els animà a emprendre el mateix Ajuntament de Palma. Haver complert el que se li demanava li ha suposat no treure'n cap contrapartida després que la Conselleria de Medi Ambient hagi denegat l'execució de les obres després de set anys de planificació.

Fonts properes al col·lectiu de socis han certificat que el dia 25 de setmebre de 1991 l'entitat va ser convidada a assistir a una reunió a la Prefectura de Costes, on els esperava el regidor d'Urbanisme, Carlos Ripoll, entre d'altres representants municipals. Aquestes persones explicaren a la directiva que Cort tenia intenció d'executar unes obres de millora en el passeig de Cala Gamba, en la primera línia de mar. La Corporació considerava «incompatible» l'estructura del port amb l'embelliment que, a més, havia de sufragar Gesa com a contrapartida a les molèsties que la central tèrmica de Sant Joan de Déu causa als veïns.

Cort proposava fer créixer el port de manera moderada mar endins per reduir els problemes d'entrada d'arena i algues que pateixen les instal·lacions.

Cala Gamba s'ho va prendre seriosament, però no s'ha embellit la zona i ni s'hi permet l'ampliació. Hem de destacar que ja eren una quarantena les persones que havien pagat opcions de compra per als hipotètics amarraments, doblers que se'ls ha hagut de retornar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.