cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
22°

La Policia alemanya investiga l'assassinat d'un empresari que residia a Andratx

Bernd Silfang era propietari d'un hotel agroturista

La Policia d'Essen (Alemanya) es troba investigant la mort de l'empresari alemany Bernd Silfang, que va desaparèixer del Port d'Andratx el passat 26 de novembre de l'any 96. Existeixen alguns indicis que han fet sospitar els investigadors si l'home va ser víctima d'un crim. Les dades sobre les gestions que efectua la policia d'Essen han estat recollides pels redactors del setmanari Mallorca Magazine que avui ha sortit publicat.

La suposada víctima del crim era propietari de l'hotel La Perla Negra, un establiment que aquest empresari de 56 anys obrí a Andratx per dedicar-se a l'agroturisme. L'esposa de Bernd Silfang presentà una denúncia davant la Guàrdia Civil per la desaparició del seu marit. Els agents de la Benemèrita realitzaren unes gestions però com que no es trobà cap indici del parador de l'empresari s'aturà la investigació.

Les persones properes al desaparegut començaren a comentar que Bernd havia rebut algunes amenaces de mort, fet que provocà l'obertura de les diligències per part de la Policia d'Essen. Els agents han aconseguit noves dades que poden induir a pensar en la possibilitat d'un crim. Un matrimoni declarà que va veure l'empresari alemany en el dia de la seva desaparició quan pujava, com si ho fes obligat, a un cotxe en companyia de tres homes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.