algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Els pares de Portocristo exigeixen un institut de secundària al nucli

La Sala tramita amb el Govern un nou institut vora la torre dels Enagistes

Les associacions de pares i mares dels col·legis de Mitjà de Mar i de ses Comes, de Portocristo, volen exigir la construcció d'un institut de secundària al nucli costaner del municipi de Manacor.

Aquesta proposta es debatrà la propera setmana en una assemblea conjunta amb l'objectiu de trobar una estratègia per sol·licitar la construcció d'un centre d'aquestes característiques.

Des de les associacions de pares, s'ha confirmat que s'està duent a terme un estudi sobre el nombre d'alumnes de Portocristo i s'Illot que estan cursant els seus estudis secundaris a Manacor i s'ha arribat a la conclusió que uns dos-cents alumnes dels distints nuclis s'han de traslladar diàriament als centres de la ciutat.

El delegat de Cultura i Educació de l'Ajuntament de Manacor, Joan Barceló (PP), ha explicat que «el projecte que està elaborant el Consistori és dur a terme la construcció d'un nou institut i crear un complex estudiantil i esportiu a uns terrenys situats vora la torre dels Enagistes de Manacor». Segons ha explicat Barceló, «la nostra intenció és que un cop realitzat el nou institut es retiri el centre de Na Camel·la, ja que les seves instal·lacions estan bastant obsoletes. Després, aquest edifici es reformaria i s'habilitaria per tal de poder dur-hi a terme els cursos d'educació d'adults».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.