algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
27°

Interior construirà la comissaria després de 15 anys de negociacions

Les obres de les dependències policíaques podrien iniciar-se a final de 1999

El Ministeri d'Interior s'ha compromès a construir una nova comissaria del Cos Nacional de Policia després de quasi més de 15 anys de negociacions.

Les primeres previsions mostren que les obres podrien iniciar-se a final de 1999 en uns terrenys que l'Ajuntament de Manacor va cedir vora la rambla del Rei en Jaume.

La batlessa de Manacor, Catalina Sureda (PP), ha informat que «el dilluns d'aquesta setmana dos arquitectes del Ministeri d'Interior varen visitar la zona on es construiran les noves dependències».

Les conversacions amb el Ministeri d'Interior han deixat molt satisfeta la batlessa Sureda, que ha expressat que «la tramitació que hem dut a terme a través de la delegada de Govern, Catalina Cirer, ha estat molt positiva».

Les passes realitzades per aconseguir una nova comissaria han estat molt llargues i difícils. L'Ajuntament de Manacor va aprovar el 4 de novembre de 1982 la cessió d'uns terrenys per tal de construir-hi els jutjats i la comissaria. Els jutjats varen ser edificats, però les noves dependències destinades al Cos Nacional de Policia varen quedar pendents.

Després d'uns anys, l'Ajuntament de Manacor va estudiar la possibilitat de cedir uns terrenys situats al parc municipal vora el quarter de la Policia Local però, les gestions tampoc no donaren fruit. Durant el pacte de progrés amb Jaume Llull (PSOE) com a batle, es va reactivar la possibilitat de cedir unes terres al Ministeri.

Els terrenys que es varen decidir a principi dels anys 90, ubicats vora la rambla del Rei en Jaume, són el lloc on és previst la construcció de la nova comissaria. Els arquitectes ja han visitat la zona amb la finalitat de dissenyar el projecte de construcció de l'edifici.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.