Els productes industrials del Raiguer cada cop són més internacionals. Així ho reflecteixen les dades de vendes a l'estranger però molt més encara el prestigi que han assolit les empreses de calçat i de pell.
Els esforços fets pel CDER (Consorci per al desenvolupament econòmic del Raiguer) mitjançant el programa Ex Raiguer, fins ara han donat fruit en diferents països d'Europa com Alemanya, Itàlia, Bèlgica i França, on s'ha aconseguit ja un nom i rivalitzar ni més ni menys que amb la sabata italiana.
Els Estats Units és un altre dels llocs on s'han aconseguit uns resultats molt bons. Mitjançant les fires i l'obertura de botigues s'ha aconseguit una important presència en importants ciutats com Nova York, Miami, Houston o Las Vegas.
Un exponent més d'aquesta diversificació de mercats és la intensa feina que s'està realitzant per penetrar en del mercat japonès. Ficar el cap en l'economia d'aquest país asiàtic és, emperò, una tasca molt i molt difícil.
L'empresa Felissimo, la més important del país nipó en venda per catàleg, ha mostrat interès per incloure en la seva oferta productes illencs com sabates o peces de pell. Felissimo compta amb establiments fixos a Nova York, San Francisco o París.
Precisament aquests dies visita les fàbriques de la comarca Atsko Amao, la cap del departament de màrqueting d'aquesta empresa. L'executiva va assegurar que hi ha altres productes mallorquins amb moltes possibilitats de comercialització al Japó com ara, les galetes d'Inca, les peces de vidre, o les albarques. La clau per exportar al Japó és sobretot mantenir una elevada qualitat del producte sense importar el preu.