algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Detingut un home a Palma per abusos a una menor

La nina explicà a son pare que l'acusat la tocava per tot el cos durant les nits

Marino S.B., de 52 anys, ha estat detingut a Palma per un suposat delicte d'agressió sexual a una nina d'onze anys. La investigació l'ha duita a terme el Grume (Grup de Menors) del Cos Nacional de Policia arran d'una denúncia provinent de la Fiscalia de Menors.

Les agressions sexuals es produïren en el domicili del pare de la nina i el suposat autor és un familiar directe de l'actual companya sentimental del progenitor. La menor és fruit del matrimoni amb una altra dona però en l'actualitat la parella està separada.

La nina ha explicat a la Policia que els abusos s'han produït en dues ocasions, encara que recorda millor la darrera. Durant els caps de setmana va a dormir a ca son pare i té una habitació per a ella tota sola. Una de les nits, el familiar directe de la dona amb la qual ara viu el seu pare entrà en l'estança i li efectuà tot tipus de tocaments. També introduí els dits en les parts íntimes de l'adolescent.

La nina decidí explicar els fets a son pare i aquest es mostrà disposat a denunciar el cas. Després d'explicar-ho a la mare de la nina, ho posà en coneixement de la Fiscalia de Menors. Des d'aquest organisme s'informà al Cos Nacional de Policia i la detenció es produí dies més tard, quan la nina havia explicat el cas als agents.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.