algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 21°
25°

Detingut un home que maltractà la companya durant dos anys a Palma

Les agressions es produïren en ocasions davant la filla menor d'edat

Un home de 47 anys que respon a la identitat de Jesús G.G. ha estat detingut pel Cos Nacional de Policia per maltractaments continuats a la dona amb qui convivia des de feia dos anys en un domicili de Palma. La víctima, cansada de les agressions, presentà un seguit de denúncies i aquesta darrera ha servit per arrestar el suposat autor dels atacs.

Els agents de la Policia han aconseguit esbrinar a partir de les explicacions dels veïns que la parella vivia en un pis des de feia dos anys i que tenien una filla de pocs anys. Des dels primers dies les pallisses eren contínues i la dona, de devers trenta anys, solia presentar cops per tot el cos. Fins i tot quan la víctima estava embarassada també era agredida per l'individu. Els maltractaments físics es combinaven amb els psíquics i en més d'una ocasió Jesús G.G. va amenaçar de mort la seva companya esgrimint un ganivet de cuina.

Les pallisses se solien produir el matí, quan l'home arribava begut després d'haver passat tota la nit fora de casa. Després d'una discussió començaven els maltractaments, que, en moltes ocasions, eren presenciats per la nina. Cansada de suportar aquesta situació, la dona es refugià en el domicili de la seva mare juntament amb la seva filla i presentà una nova denúncia amb l'esperança que algú aturàs el seu company. Dia 7, els agents del Cos Nacional de Policia detingueren Jesús G.G., que no tenia antecedents, i el presentaren davant l'autoritat judicial.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.