algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
23°

La nova normativa urbanística preveu la creació de tres grans aparcaments

L'avanç de la revisió del pla general de la ciutat ha estat presentat a tots els grups polítics

T. GARCIES. Inca.
La nova planificació urbanística d'Inca preveurà l'habilitació de tres grans zones d'aparcament en diferents punts estratègics de la ciutat.
El primer aparcament seria soterrat i s'ubicaria al Campet d'es Tren, sota de la plaça Antoni Mateu, just davant de la nova estació d'autobusos que ara es construeix. Per aquest motiu farà falta emprendre una remodelació total de la plaça.

El projecte sens dubte més espectacular és l'aparcament que es preveu fer sota la calçada de l'avinguda Jaume I en el tram comprès entre les rotondes de Sineu i de Llubí.

La construcció de l'autopista i de l'accés cap a l'hospital reduirà considerablement el trànsit que passa per aquesta zona de manera que, fins i tot, s'estudia la possibilitat d'eliminar els carrils laterals i transformar-los en un gran passeig per a vianants.

A més també s'inclou la reconversió de la plaça Mallorca, un projecte que s'havia de dur a terme mitjançant una concessió administrativa però que es troba paralitzat des de fa mesos.

La proposta tècnica, tot i que reconeix la necessitat d'aquests aparcaments a la ciutat, sobretot pesant en el futur, no determina en cap cas la capacitat que haurien de tenir.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.