cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
24°

El PP estudia dur UM als tribunals per contractar obres de forma «irregular»

El PP de Muro estudia procedir jurídicament contra el batle d'Unió Mallorquina, Jaume Perelló, perquè «la contractació de les obres públiques la va realitzar de forma irregular. Així, quan l'obra està acabada, en alguns casos fins i tot inaugurada, autoritza el pressupost i després fa la contractació». Aquesta acusació la feia arribar a Diari de Balears el portaveu del PP de Muro, Nofre Plomer, alhora que passà a explicar que es varen adonar de la suposada irregularitat quan «després de dos dies de contractar l'obra ja s'expedia la factura de pagament d'aquesta».

Així, el també regidor popular Joan Pol passà a explicar dos exemples molt puntuals, com pugui ser el Casal de Cultura que «s'acabà pel mes d'abril, però el pressupost de la instal·lació elèctrica, que puja a 800.000 pessetes, es va autoritzar el 12 de novembre, es contractà després». Pel que fa a la instal·lació elèctrica del cementeri, que puja a 1.400.000 pessetes, Pol afirma que «s'inaugurà per Tots Sants, però l'obra esmentada es va contractar el 23 de novembre».

Aquests són dos exemples dels múltiples que Plomer i Pol afirmen haver detectat. I als quals s'afegeix el fet de només presentar un pressupost i no tres com es va acordar per sessió plenària.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.