algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

Els veïns del Pla de Na Tesa aturen les mobilitzacions contra Prebesec

L'Associació de Veïns Xaloc del Pla de Na Tesa ha decidit aturar les mobilitzacions que tenia previstes per protestar contra l'empresa Prebesec i l'Ajuntament.

Els responsables de Xaloc havien anunciat una sèrie de mobilitzacions per tal de fer veure el seu descontent amb l'actitud de l'empresa de material de construcció que havia de deixar la seva situació actual del camí de Can Frontera abans d'acabar l'any per traslladar-se al polígon Industrial. Així mateix, els veïns es queixen de l'actitud de l'Ajuntament que ha consentit que s'arribàs a l'actual situació sense aturar una empresa que no té llicència i que a més produeix molèsties als veïns en forma de pols, renou i trànsit continu de camions pesants. Després que els veïns haguessin anunciat diferents mobilitzacions, els responsables de l'empresa sol·licitaren una nova reunió amb la directiva de l'Associació per posar-los al corrent de les obres de la nova seu de Prebesec. Els responsables de l'empresa afirmaren que les obres del polígon ja estaven engegades, però que l'únic inconvenient és que no anaven al ritme que ells voldien, però que per l'estiu ja s'hi podrien traslladar.

Biel Duran, president de l'Associació de Veïns, ha confirmat que les obres ja estan en marxa i que els pensen donar un marge de confiança, ja que es tracta d'una obra de molta d'importància.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.