algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
17°

Breus

• Marratxí

Agressió Un home, la identitat del qual no ha estat facilitada, va ser detingut durant la matinada d'ahir per causar lesions a una dona. El succés es va produir a la localitat de Marratxí. Segons pareix, l'home va arribar a casa a primera hora de la matimada amb símptomes d'haver begut més del compte. Llavors va iniciar una discussió amb la seva dona, que li va recriminar que es trobava begut. L'home va començar a colpejar a la seva esposa, la qual va demanar ajuda a la Guàrdia Civil. Devers les dues de la matinada uns agents de la Benemèrita varen acudir en ajuda d'aquesta dona. Quan varen arribar varen trobar al presumpte agressor en el seu domicili. La seva actitud era molt violenta. L'home va oposar resistència i va voler agredir els guàrdies civils, que varen sofrir lesions lleus. Finalment, la Guàrdia Civil va poder reduir l'agressor que va ser finalment detingut. DdB.

• Vilafranca

Atropellament La Guàrdia Civil i la policia està cercant un delinqüent que ahir va robar un vehicle i posteriorment va fugir després d'atropellar a una dona a la carretera de Vilafranca. El succés es va produir durant el matí d'ahir. El lladre va robar un Opel Corsa de color blau. Quna passava per la localitat de Vilafranca no va respectar un pas de vianants i va atropellar una dona d'avanaçada edat. El cotxe va ser localitzat en el carrer de Mestre Bauçà de Palma i alguns dels seus objectes interiors havien desaparegut. DdB.

• Palma

Incendi Els bombers de Palma varen apagar ahir de capvespre un petit incendi que es va produir a l'habitació de comptadors d'un edifici del carrer del General Ricardo Ortega. El succés va ocórrer devers les sis del capvespre d'ahir. Pareix esser que l'origen de l'incendi va ser un curtcircuit en un dels comptadors del llum. El foc es va estendre per la resta dels comptadors i va cremar els cables d'electricitat. Els veïns es varen adonar que estava passant algunt fet estrany ja que el llum s'apagava i s'encenia de forma intermitent. Va ser quan s'assabentaren de l'incendi ja que des del comptador sortia molt de fum. Els bombers varen poder reduir l'incendi sense necessitat de desallotjar els veïns. En cap moment la situació va ser de perill ja que l'incendi es va poder controlar a temps gràcies a la ràpida actuació dels veïns. DdB.

• Política

UM proposa un fons intermunicipal Unió Mallorquina (UM) proposa la creació d'un Fons Intermunicipal per equilibrar els ingressos dels municipis de Mallorca que viuen de l'agricultura o que estan situats en zones protegides urbanísticament. Segons UM, el baix nivell d'ingressos dels municipis de l'interior de l'Illa o de la serra de Tramuntana no permet garantir als seus habitants un nivell mínim de prestacions, per tant «és de justícia que els pobles beneficiats pel desenvolupament turístic, comercial o industrial, compensin els que pateixen un retrocés de la seva agricultura o no poden créixer urbanísticament». EFE.

• Societat

Fòrum Estatal de gais sords Representants de les Illes Balears varen assistir ahir al Primer Fòrum Estatal de gais i lesbianes sords en el qual es va demanar que Espanya aprovi oficialment el llenguatge de signes, i que l'escola li ensenyi les diferents orientacions de la sexualitat, i no només la relació tradicional home-dona. Aquestes són algunes de les conclusions aprovades pel I Fòrum Estatal sobre el moviment associatiu de lesbianes i gais sords, que ha reunit des del passat 31 de desembre representants d'associacions de dotze Comunitats Autònomes i a observadors de França, Alemanya, Suïssa, Suècia i Estats Units d'Amèrica. EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.