cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Un aparcament provisional intentarà pal·liar la falta de places

Els pàrquings subterranis es construiran a la plaça de Jordi Caldentey

El departament d'Interior i Transports de l'Ajuntament de Manacor, que regeix Eduardo Puche (CM), està duent a terme una sèrie de gestions per aconseguir uns solars per instal·lar una zona d'aparcament de cotxes provisional mentre s'estan construint els aparcaments subterranis a les places de Jordi Caldentey i de Sant Jaume.

Puche ha explicat que «estam estudiant i fent gestions per trobar uns solars amplis i ben situats. Ens interessa que la zona compti amb una gran esplanada per poder-hi adequar uns aparcaments provisionals mentre es fan els aparcaments subterranis».

D'altra banda, la batlessa de Manacor, Catalina Sureda (PP), i el delegat de Comerç i Indústria de l'Ajuntament, Jaume Darder (PP), han assegurat als comerciants del centre que l'organisme municipal no perdrà la subvenció de 190 milions que ha d'aportar el Govern balear per a la construcció dels aparcaments subterranis.

Segons Jaume Darder «puc afirmar que l'Ajuntament no perdrà la subvenció del Govern. De fet, a la signatura del conveni que es va realitzar amb l'Ajuntament hi figura que el Consistori manacorí va rebre un total de 17 milions de pessetes i la resta no serà entregada a la Corporació fins que no s'adjudiquin les obres, mitjançant el Consorci Mirall Manacor dins aquest any 1999».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.