cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

L'ampliació de la pedrera de can Ferrà serà clausurada

Funcionava sense tenir cap llicència

La Sala ha donat ordre de tancament de l'ampliació de la gravera de can Ferrà per il·legal.

Segons el batle, Jaume Jaume (PSOE), «fa prop d'un any i mig, l'empresa Tubos Fiol ens demanà permís per dur endavant aquesta ampliació, però la manca de l'estudi d'impacte ambiental va fer aturar-ne la tramitació i no tornàrem a saber res més d'ells».

D'allà ençà les extraccions de picadís de marès s'han dut a terme de manera periòdica, mai no hi ha hagut una explotació continuada, emperò des de la Sala, en diverses ocasions, ja s'havia ordenat l'aturament de les obres sense que la propietat ho realitzàs.

A més de l'absència de l'estudi d'impacte ambiental, el batle afirmà l'existència d'altres mancances en la documentació presentada.
Així mateix, Jaume Jaume explicà que «a primera vista sembla que no compleix amb les mesures de seguretat que precisen aquesta casta d'explotacions». Entre aquestes mancances, comentà la proximitat amb algunes cases del voltant.

L'ampliació es localitza a quasi mig quilòmetre de la gravera de can Ferrà i té una extensió aproximada de mitja quarterada i en alguns redols el clot té més de 30 metres de profunditat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.