nubes dispersas
  • Màx: 17.55°
  • Mín: 8.69°
17°

Comencen les obres per transformar l'estació de tren en museu hidrològic

Als voltants dels vells edificis han començat a sembrar els arbres del futur parc

Les obres de reforma de la vella estació de tren de sa Pobla, que transformaran els edificis que ara amenaçaven ruïna en el futur museu hidrològic, acaben de començar.

Ahir, els picapedrers ja picaven les parets d'un dels immobles, l'únic que es conservarà perquè, fins i tot, la teulada s'haurà de fer de bell nou. Les finestres s'havien tret dies abans. També començaren a dividir l'edifici en diferents parts perquè, a part del museu hidrològic, l'edifici allotjarà un espai destinat a la venda de productes amb denominació d'origen de les Illes Balears. Mentrestant, una altra sala està prevista per als mestres artesans de sa Pobla que vulguin promocionar els productes que ells elaboren.

Alhora, en els seus voltants, s'han començat a sembrar els arbres que integraran un parc públic de 6.500 metres quadrats.
Aquest projecte de reforma compta amb un pressupost total de 74 milions de pessetes, dels quals el 75 per cent estan finançats per la Conselleria de Comerç i Indústria, i la resta, el 25 per cent, per l'Ajuntament de sa Pobla. De l'aportació que haurà de fer el municipi, el 50 per cent estarà subvencionada pel pla Mirall, és a dir, pel Govern balear. Així, a l'Ajuntament de sa Pobla el projecte de rehabilitació li costarà només 12'5 milions de pessetes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.