algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

El PP denuncia deficiències en l'execució de les obres de la plaça

Sembla que les obres que es realitzen a la plaça de la Constitució no poden defugir la polèmica, per un motiu o per un altre. Ara, és el PP el que ha volgut afegir llenya al foc, assegurant en declaracions a Diari de Balears que les citades obres presenten deficiències. Segons el president del partit a Sóller, s'ha detectat que algunes de les pedres instal·lades en la nova esplanada de davant l'ajuntament presenten cruis que no es poden admetre, per la qual cosa reclamen al consistori que obligui l'empresa que du a terme l'obra que substitueixi les pedres amb deficiències, ja que no es pot admetre que unes obres que costen tant no es facin correctament.

Tampoc no estan d'acord amb el tipus de pedra que s'empra, ja que consideren que és massa petita, tenint en compte el lloc.

Pel que fa a un altre assumpte, el PP reclama a l'Ajuntament que aclareixi definitivament com quedarà el trànsit a la plaça un cop finalitzin les obres, ja que consideren que un tema tan important fa temps que hauria d'estar clar, i que no es pot anar sols amb experiments sinó amb realitats.

En aquest sentit, els populars han fet públic el seu suport a les peticions dels comerciants, ja que creuen que segons com quedi el trànsit el comerç del centre de la ciutat en pot sortir molt perjudicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.