cielo claro
  • Màx: 31°
  • Mín: 24°
23°

La construcció de la nova depuradora ja s'ha iniciat

Les obres de construcció de la nova planta depuradora per la Marina de Llucmajor començaren tot just abans de festes, segons explicà el batle, Gaspar Oliver.

Aquesta millora de sanejament permetrà incorporar el tractament terciari de les aigües, a més d'assolir un major cabal, ja que la que ara encara està en funcionament és insuficient per tractar-ho.

La inversió prevista per l'Institut Balear de Sanejament (Ibasan), puja a 1.449 milions de pessetes i les obres les du endavant la unió temporal d'empreses integrada per ACS Projectes, Obres i Construccions i Abengoa. El termini d'execució previst és de 18 mesos.

La nova planta es localitzarà vora el torrent de ses Set Boques, a un quilòmetre de l'actual estació. A més de la construcció d'aquesta planta, el projecte també inclou la construcció d'uns nous col·lectors d'impulsió, les estacions de bombeig i un emissari submarí de 1.681 metres de longitud per treure les aigües tractades a la mar. Es preveu que aquest emissari no s'hagi d'emprar sovint perquè es contempla que aquestes aigües s'utilitzin per regar els conreus i camps de golf.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.