algo de nubes
  • Màx: 18.76°
  • Mín: 8.69°
18°

El Govern posarà doblers l'any que ve per començar la ronda nord

El Parlament aprovà una esmena presentada pel PSM als pressuposts del 99

La Conselleria de Foment disposarà l'any que ve d'una partida econòmica per començar les obres de construcció de la ronda de circumval·lació nord de la ciutat.

Així ho va posar de manifest ahir el grup parlamentari del PSM després que el Parlament hagi aprovat per unanimitat una esmena presentada pels nacionalistes en la qual es reclamava el compromís de dur a terme aquest projecte dins dels pressuposts de l'any 99.

La via de circumval·lació és una de les reclamacions més importants fetes des del municipi per descongestionar l'intens trànsit que passa per la zona urbana. El projecte que es preveu realitzar parteix de les costes de Son Fuster, vora la carretera d'Alcúdia i volta la ciutat travessant les carreteres de Selva, Mancor i Lloseta per desembocar a la rotonda d'entrada des de l'autopista.

Els nacionalistes recorden emperò que el pla de carreteres aprovat pel Govern només preveu executar el tram comprès entre la carretera de Selva i la d'Alcúdia, i que es projecte en una segona fase prevista entre els anys 2006 i 2013. Segons el mateix pla de carreteres, aquesta nova via tindria una llargària de tres quilòmetres i suposaria una inversió de 570 milions de pessetes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.