algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Els tècnics atorguen a Llabrés Feliu la rehabilitació del barri de la Gerreria

Construcciones Brues, l'altra empresa en concurs, estudia impugnar els resultats

Llabrés Feliu rehabilitarà la Gerreria, sempre que el ple de Cort acati el 29 de desembre les valoracions de Comissió Tècnica per a l'adjudicació del projecte, o que no prosperi la impugnació que estudia l'altra empresa en concurs, Construcciones Brues.

Els tècnics han elaborat un informe comparatiu entre totes dues entitats en concurs. Llabrés Feliu ha assolit còmputs més bons en els apartats de proposta econòmica; programa d'usos, avantprojecte d'urbanització; avantprojecte d'aparcament; gestió de l'aparcament i estudi econòmic i de promoció. Brues s'ha destacat en la proposta arquitectònica; la promoció immobiliària i la solvència econòmica. Queden empatats en solvència econòmica i financera. La nota final ha estat de 77 punts per a Llabres Feliu i de 69'15 per a Brues.

De tota manera, els que es perfilen com a perdedors asseguren que els avantatjats en la lluita han incomplert condicionants del plec de condicions, per la qual cosa els tècnics han afegit sis prescripcions per corregir-los.

Incideixen també en les propostes d'aparcament, on s'ha puntuat Llabrés Feliu per damunt de Brues en oferir més places, 718 front 572. Els tècnics, però, han estipulat com a prescripció que la grossària de les places sigui de 5 metres per 2'40, superior al que presentava l'oferta afavorida. Aquest aspecte, assevera Brues, farà imposssible que l'espai assumeixi la capacitat prevista.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.