muy nuboso
  • Màx: 17.22°
  • Mín: 12.25°
12°

Els cruis del col·legi Porta des Moll no representen cap perill per als alumnes

Davant les denúncies de l'APA, l'Ajuntament encarrega dos informes de solidesa

Dos informes, un de redactat pels serveis tècnics municipals i l'altre per la constructora Construcciones Llompart, ratifiquen la solidesa del col·legi Porta des Moll i posen de manifest que els cruis que han sorgit a les aules, un cop remodelades, no representen cap perill, amb la qual cosa es donen per tancats els dubtes que l'APA va fer arribar a l'Ajuntament.

Ahir, l'alarma que la gruixa d'un dels cruis, visible a la segona aula del primer pavelló, generà entre els pares dels alumnes de l'escola pública Porta des Moll l'allunyà ahir el batle Miquel Ramis i també ho va fer el regidor de Vies i Obres, Pep Reynés. Entenc que els pares estiguin preocupat, ara bé, haurien de ser un poc més rigorosos alhora de fer denúncies perquè un crui no necessàriament crea perill. A més, darrere tot això hi ha la representant de l'APA, que és la candidata del PSM a Alcúdia».

D'entrada, però, els cruis que han sortit en el primer pavelló han retardat el trasllat dels alumnes des de les aules prefabricades als pavellons restaurats.

L'altre dia, el mateix professorat de la Porta des Moll explicava que estaven pendents de l'informe de solidesa per poder-se traslladar. Tot i això, afirmaven que no volien posicionar-se en un enfrontament que consideraven que mantenien pares i Ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.