cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

El Col·legi d'Arquitectes imposa el seu criteri en la reforma de la murada sud

Els guanyadors del segons premi del concurs redactaran un projecte alternatiu

El tribunal que ha valorat els 18 projectes presentats al concurs que organitzà l'Ajuntament d'Alcúdia per remodelar la zona exterior de les murades, compresa entre la plaça Carles VI i la Porta de Sant Sebastià, decidí ahir deixar desert el primer premi i donar el segon als treballs presentats amb el lema «Sin Palabras» i «Perpetuum mobile». També acordaren encarregar a aquests dos equips la redacció del projecte definitiu.

L'agrupació popular de l'Ajuntament d'Alcúdia cedeix així a les pressions realitzades pel Col·legi d'Arquitectes, perquè, encara que deixa desert el primer premi, es compromet a encarregar als dos equips d'arquitectes nominats per al segon premi la redacció d'un nou projecte adequat a les necessitats del poble. El projecte «Sin Palabras» que correspon a Francisco i Juan Jorquera i a Catalina Riera, així com el «Perpetuum mobile» presentat per Héctor Gracía i Teresa Navarro, que han estat designats pel segon premi, tampoc no s'adapten a les necessitats de la Corporació.

Així a l'acte del tribunal del concurs es detalla que «a la vista de la situació produïda, el Consistori assumeix el compromís d'obrir una ronda de consultes amb els nominats per al segon premi amb la finalitat de procedir a l'adequació d'ambdues propostes a les necessitats municipals, amb el fi d'elegir-ne una d'elles per redactar el projecte bàsic i d'execució definitiu».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.