algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
28°

Els germans acusats de matar Maria Nicolau neguen els fets en el judici

Un tribunal popular determinarà el futur dels suposats autors del crim de Capdepera

Els dos germans acusats de matar la venedora de cupons Maria Nicolau el passat 10 de setembre del 96 negaren l'autoria dels fets en el judici que començà ahir a l'Audiència de Palma i que compta amb la presència d'un jurat popular.

Domingo i Joaquin Vidal Avellaneda són sospitosos d'haver acabat amb la vida de Maria Nicolau en l'abocador de fems de Capdepera, junt amb el nebot dels dos germans, Pere Gelabert, que morí a la presó de Palma a causa d'una malaltia. Ahir es pogueren escoltar les declaracions dels dos processats. Domingo assegurà que el seu nebot Pere els havia implicat en el crim per venjança, ja que ajudaren la Policia a localitzar el cadàver calcinat de la víctima. Pel que fa a la matinada del crim, Domingo afirmà que va sentir com Pere anava a cercar Maria, que vivia en el pis inferior i ambdós abandonaren l'edifici. Més tard, el seu nebot tornà amb una bossa i li digué que acabava de cometre un atracament.

De Maria Nicolau, l'acusat afirmà que «era una persona excel·lent» i es lamentà que l'haguessin «implicat en un crim humiliant».
Per la seva banda, Joaquín va admetre que sabia que Pere havia mort Maria Nicolau un parell de dies abans que es trobàs el cadàver però manifestà que es trobava en el seu domicili en la matinada que es produí el crim.

Els dos germans s'asseuen a la banqueta dels acusats per uns fets que tingueren lloc durant el setembre del 96 a Capdepera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.