cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

L'Ajuntament pagarà una sala per a ús turístic davant l'escàndol de l'oposició

PSOE i grup mixt volen que els hotelers hi col·laborin amb doblers

La construcció d'una sala destinada a ús turístic a Cala Rajada ha enfrontat els grups de l'oposició amb l'Ajuntament i l'Associació Hotelera. El grup socialista i el grup mixt s'han mostrat contraris al projecte en considerar que l'Associació Hotelera hauria de contribuir en el seu finançament, bàsicament perquè «els hotelers en treuran benefici», apunta el portaveu del PSOE a l'Ajuntament, Climent Alzina.

L'edifici es construirà al solar annex del Club de la Tercera Edat, al carrer Pizarro de Cala Rajada. El cost puja a 100 milions de pessetes i està subvencionat en un 40 per cent per la Conselleria de Turisme del Govern.

El regidor socialista, Climent Alzina, i el portaveu pel grup mitx, Antoni Muntaner, coincideixen en el fet que la sala multiusos no és prioritària. Alzina explica que «aquest recinte està destinat a la diversió dels turistes i afavorirà la desestacionalització de la temporada; d'això qui en tindran més beneficis seran els hotelers i és vergonyós que l'Ajuntament faci una inversió tan important i els hotelers no hi aportin res».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.