algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Demanen vuit anys per a un home acusat de provocar un foc en el seu pis

Roberto B.B. és sospitós d'incendiar un domicili del passeig marítim de Palma

Un empresari argentí acusat de provocar un incendi en el pis del passeig marítim per cobrar la indemnització de l'asseguradora, s'enfronta a una sol·licitud de condemna de vuit anys per part de tres asseguradores, l'Ajuntament de Palma i la comunitat de propietaris de l'edifici on es produí el foc.

Ricardo B.B. i la seva, companya Francisca S.C., són sospitosos de ser els autors d'un espectacular incendi que tingué lloc el dia 2 de novembre del 96. El judici s'havia de celebrar ahir però quedà ajornat per al pròxim mes de gener.

L'home va ser rescatat pel Cos de Bombers després d'haver quedat atrapat en el seu domicili i una veïna patí serioses ferides durant el sinistre.

Una vegada passat el perill, Ricardo B.B. explicà que dos individus havien irromput a casa seva i, després d'amenaçar-lo, el tancaren dins una habitació. Els dos assaltants se n'emportaren efectes i llavors incendiaren la casa. Els investigadors aviat trobaren aspectes que «no quadraven» en el relat de l'home i arribaren a la conclusió que el foc havia estat provocat de manera premeditada. A la casa se'n localitzaren diversos focus.

El suposat perjudicat demanà a la seva asseguradora un indemnització de 85 milions de pessetes pels desperfectes patits al pis i a l'edifici. Els agents que investigaren el cas arribaren a determinar que l'acusat incendià la seva casa per cobrar aquesta compensació. A més, es descobrí que en dos anys havia denunciat dotze sinistres entre robatoris, incendis i accidents, pels quals arribà a obtenir vuit milions de pessetes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.