algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 22°
24°

Trastorns per als viatgers el primer dia de les noves parades de les camiones

Bauzà reforçarà els rètols informatius i prohibitius en els carrers on s'han traslladat els autocars de línia

El trasllat de les línies de la Part Forana als carrers propers a la plaça d'Espanya ocasionà trastorns als usuaris en el seu primer dia de funcionament. Segons afirma el president de l'Associació de Serveis Regulars de Viatgers, Rafel Llompart, encara hi havia alguns ciutadans que desconeixien aquest canvi d'ubicació de les parades i per això, a primera hora del matí, alguns viatgers cercaven els seus autocars.

Llompart afirmà que llevat d'aquest «detall» tot ha transcorregut «amb sorprenent normalitat però crec que la cosa es complicarà al maig, quan dupliquem els viatges a Pollença i Can Picafort». El regidor responsable de circulació, Joan Bauzà, declarà que tot «ha funcionat a la perfecció». «Si hi hagut algun problema ha estat per la poda d'arbres a Marquès de la Fontsanta», afegí Bauzà.

El regidor assegurà que les sortides i parades dels autocars estan correctament indicades en els carrers amb rètols i discs informatius, però que «per si un cas durant els quatre primers dies hi haurà, permanentment, un parell d'agents policials de trànsit que regulin i informin al ciutadà». Així mateix, Bauzà explicà que s'especificarà en uns cartells els horaris d'aparcament permesos als cotxes dels residents durant les nits, ja que, tal com s'informà en el seu moment, mentre durin les obres del parc de les Estacions quedarà prohibit estacionar en els carrers.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.