cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El PSM denuncia el deficient servei que presta la línia municipal del bus urbà

Els nacionalistes demanen un itinerari més funcional i que se n'ampliï l'horari

El grup municipal del PSM d'Inca denuncia el deficient servei que dóna la línia municipal de transport urbà que es troba en mans de l'empresa Autocares Alorda.

Els nacionalistes asseguren que l'actual itinerari que es realitza amb 17 parades i un recorregut de 55 minuts és molt poc funcional. A més, esmenten que l'horari tampoc no és el més idoni ja que no compleix la funció social pel qual es va idear, perquè no fa possible que els escolars dels instituts l'emprin ni tampoc els obrers que van a fer feina a les fàbriques. D'altra banda, diuen que han comprovat com l'horari establert s'incompleix de manera sistemàtica i només es fan alguns dels viatges programats.

Totes aquestes circumstàncies han portat, segons el PSM, «que el nombre d'usuaris sigui vertaderament ridícul». Per aquest motiu, el regidor Bernat Amengual proposa algunes alternatives com ara la realització d'un estudi per elaborar un nou trajecte molt més atractiu per als usuaris que preveuria posar especial atenció a les zones més poblades de la ciutat i dotar de més accessibilitat els serveis públics com els ambulatoris. A més, volen que hi hagi un mínim de dos autobusos, un per a cada sentit del trajecte, de manera que la durada màxima d'un viatge sigui 15 minuts. Amengual també creu que s'hauria d'emprar un vehicle en millors condicions per al servei, ja que l'actual és vell i brut.

Tot i aquestes acusacions, els responsables de l'empresa concessionària han assegurat a Diari de Balears que l'horari es compleix estrictament. Pel que fa al nombre d'usuaris, Autocars Alorda va informar que no disposava de les dades concretes en aquell moment.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.