nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

La Sala comprarà una zona de bosc per fer-hi un centre de colònies

El consistori i el GOB s'han compromès a fer feina conjuntament en matèria de medi ambient

L'Ajuntament de Marratxí pretén gestionar l'adquisició d'uns amplis terrenys dins del terme municipal que estarien ubicats a prop o dins d'una àrea boscosa (Anei) per destinar-los a un centre de colònies estivals i d'esbarjo juvenil i de família. Aquestes instal·lacions es destinarien preferentment a les entitats juvenils de Marratxí. El lloc també s'aprofitarà per posar en contacte amb la natura, els escolars del terme tota vegada que serà un lloc de partida per a diferents itineraris mediambientals organitzats.

Aquesta decisió es va posar de manifest en el transcurs de la primera reunió que mantingueren els representants locals del GOB i els responsables municipals de l'àrea de Medi Ambient. Aquesta reunió s'emmarca dins d'una nova línia de contactes que l'Ajuntament ha encetat amb l'organització ecologista per tal d'aclarir problemes mediambientals i discutir diferents projectes propis de l'àrea.

En aquest primer encontre hi varen prendre part el primer tinent de batle, Martí Serra, el regidor Sebastià Alou i la tècnica Mercè Cobeaga, que s'han compromès a mantenir reunions mensuals de treball amb els ecologistes com una continuïtat del consell municipal de Medi Ambient que se sol reunir dues o tres vegades a l'any.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.