algo de nubes
  • Màx: 11.89°
  • Mín: 7.47°
11°

Un jove denuncia al Defensor del Poble la manca de banys per a minusvàlids

Es troba ingressat des de fa dies a l'Hospital i no hi troba lavabos adaptats

El jove paraplègic de Manacor Miquel Santandreu Estrany, que diumenge passat va denunciar la impossibilitat de fer les seves necessitats majors per manca d'un bany adaptat per a ús de minusvàlids a l'Hospital de Manacor, ha posat en coneixement d'aquests fets el Defensor del Poble.

Així mateix, la queixa de Miquel Santandreu ha estat acollida pels sindicats. De fet, ahir es va denunciar públicament en roda de premsa per part de Comissions Obreres (CCOO).

El jove paraplègic continua ingressat a l'Hospital Manacor a l'espera d'un diagnòstic. Miquel Santandreu no ha tingut cap inconvenient a deixar-se fotografiar a la sala de bany de la seva habitació, deixant clar que «el bany no està adequat a les necessitats físiques que tenim els minusvàlids. Hem cridat l'oficina del Defensor del Poble i ens han demanat que facilitassin tota la informació possible sobre aquesta qüestió». Miquel Santandreu es va sorprendre quan «a l'oficina del Defensor del Poble no s'acabaven de creure que en un hospital de nova creació no hi hagués cap sala de bany adaptada a les necessitats dels minusvàlids i molt menys un centre hospitalari que presumeix de ser un model per a la resta d'hospitals que existeixen als distints indrets de l'Estat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.