algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 19°
26°

El PP durà el PSOE als tribunals si es demostren les irregularitats en el cens

Ha demanat una investigació a l'Institut d'Estadística

El Partit Popular es planteja dur el PSIB de Calvià davant els tribunals si es confirmen els mètodes «policíacs i hitlerians» que practica aquest partit en l'elaboració del cens electoral amb vistes a les eleccions del 99.

El diputat del PP per les Balears, Pere Cantarero, donà compte ahir de la suposada manipulació del cens per part de l'equip de govern socialista, que s'ha traduït en la baixa de 242 residents de tendència conservadora.

Cantarero informà que ja s'ha convocat una comissió informativa municipal per aclarir si aquest fet es pot posar en mans de la Justícia, alhora que ha demanat a l'Institut Nacional d'Estadística una «investigació d'ofici» i s'ha presentat queixa davant el defensor del ciutadà de Calvià.

En concret, el PP reclama que s'investiguin els expedients de baixa del cens de 242 residents i que s'estudiïn les activitats de l'empresa Estratègia Local, encarregada de definir el disseny programàtic del PSOE i que va ser qualificada per Cantarero com una «petita Filesa».

Cantarero també acusa l'equip de govern de pagar les despeses derivades de les actuacions d'aquesta empresa, que treballa pel PSOE a altres llocs de Mallorca, Menorca i les Pitiüses, «amb doblers públics».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.