cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

A peu o amb bicicleta, tothom a passejar

La Sala proposa crear un carril especial aprofitant les carreteres secundàries quan es faci la variant

Potenciar l'ús de la bicicleta i l'hàbit de caminar és un dels objectius que s'ha marcat l'Ajuntament de Vilafranca com una alternativa que podria millorar l'oferta complementària turística vist que existeix una gran afició per part dels estrangers que visiten la zona.

L'equip de govern (PSM) ha proposat adequar un carril ciclista i de vianants com a resposta a la construcció de la variant de la carretera de Vilafranca, contemplada al Pla sectorial de carreteres del Govern balear, i que canviarà l'estructura actual del municipi. El carril ciclista i de vianants pot reportar beneficis importants, perquè és una via de comunicació alternativa a la carretera que uneix els pobles de Vilafranca, Petra i Sant Joan, i a més enllaçaria amb la carretera de Sant Joan i el camí vell de Petra o camí de Son Elsebitx.

Això suposaria un gran avanç per a molts ja que es podria crear un circuit d'itineraris, evitant el perill de la carretera. Dins la ment de tothom hi ha els accidents de vianants o ciclistes que perden la vida en ser atropellats per vehicles que anaven a massa velocitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.