cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Francina Armengol serà la primera dona a optar a la batlia de la ciutat

La regidora fa comptes encapçalar la llista del PSOE a les properes eleccions

La regidora Francina Armengol es convertirà en la primera dona a optar a la batlia d'Inca, després que ahir va anunciar formalment la seva intenció d'encapçalar la nova llista dels socialistes a les properes eleccions municipals. D'aquesta manera, pren el relleu del seu pare Jaume, batle durant l'anterior legislatura i fins fa pocs mesos cap del partit a Inca.

Tot i que la seva candidatura encara no ha estat confirmada per l'assemblea del partit, Armengol va indicar que comptava amb la confiança de la pràctica totalitat dels membres de l'executiva local i que tampoc no s'havia presentat, fins el moment, cap altra candidat.

La secretària local dels socialistes va exposar que la seva candidatura suposava «un exemple de la clara aposta que el PSOE ha fet cap a l'aportació de les dones i cap a la joventut». Respecte de la primera qüestió, Armengol diu que la seva condició femenina la pot beneficiar en els resultats electorals i també a la ciutat en l'aplicació d'una política molt més sensible cap als problemes socials. En aquest sentit, també esmentà que un percentatge important de la llista socialista estarà integrada per dones.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.