algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Blanco: «Només volia demanar perdó a la meva dona, no matar-la»

S'asseu al banc dels acusats per la mort de Maria del Mar Gonzálvez

«No volia matar-la. Només volia demanar-li perdó». Així s'expressà ahir Juan Francisco Blanco a l'inici del judici per haver causat la mort de la seva dona, Maria del Mar Gonzálvez, el mes de març passat.

L'acusat digué que acudí al domicili familiar de la seva dona sota els efectes de l'alcohol i d'estupefaents, motiu pel qual afirmà no recordar res del que va passar. Sí que recorda, emperò, una conversa amb Maria del Mar que acabà en baralla quan es va fer referència a un company de feina de la seva dona, Onofre, amb qui suposadament mantenia una relació sense contacte sexual.

Juan Francisco Blanco assenyalà que «vaig sentir por de Maria del Mar quan es ficà al lavabo, perquè d'allà podria haver tret qualsevol cosa per fer-me mal». Per això, anà a la cuina per agafar un ganivet.

Per la seva banda, el fiscal del cas, Miguel Àngel Subirán, afirmà que segons el testimoni de la mare de Maria del Mar, no falta cap ganivet del domicili familiar, i Juan Francisco duia sempre a sobre una navalla verda de deu centímetres de llargària que ella descobrí quan repassava la roba per rentar-la.

La fiscalia demana per a l'acusat quinze anys de condemna per homicidi, i també la pàtria potestat dels dos fills del matrimoni, d'un i tres anys, «per la incapacitat de l'acusat per fer-se'n càrrec».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.