nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

El PSM demana mesures per evitar parcel·lacions en zones rústiques

Insta la Sala que prohibeixi les construccions en àrees de menys de quatre quarterades

El grup municipal del PSM a Manacor ha proposat als membres de la Corporació l'obertura d'un ampli debat sobre la regulació de la construcció en sòl rústic i l'execució de l'acord de protecció de les zones catalogades com a Àrea Natural d'Especial Interès (ANEI) i Àrea Rural de Interés Paisatgístic (ARIP).

Miquel Cladera i Maria Antònia Vadell, regidors del PSM, han explicat que «es tracta de dos temes distints encara que estan lligats per dues coses comunes com són la protecció del sòl rústic i la regulació de la construcció a foravila».

El grup municipal nacionalista ha proposat a la comissió d'Urbanisme que es dugui a ple l'aprovació d'una esmena molt proteccionista, ja que aquest partit és de l'opinió de no deixar construir dins sòl rústic, tant si està o no grafiat com ANEI o ARIP, a finques de menys de quatre quarterades, és a dir, un total de 28.412 metres quadradats.

Pel que fa a les zones ANEI són partidaris d'augmentar el grau de protecció sense permetre cap construcció a les parcel·lacions inferiors als 500.000 metres quadrats, quan actualment es pot edificar si es compta amb un total de 200.000 metres quadrats o més.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.