algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El campus de la Universitat tindrà l'any 2000 una zona comercial

El concurs públic d'ajudicació del projecte es convocarà abans de final d'any

Un dels projectes no acadèmics més ambiciosos de la Universitat de les Illes Balears, adreçat a la revitalització i la millora del campus, consisteix en la creació d'una àrea de serveis, que serà una realitat en gairebé un any i mig.

La idea és construir tota una zona comercial i institucional de gairebé 7.000 metres quadrats. Un projecte que es durà a terme per la via de la concessió, tal com es va fer a la Universitat Politècnica de Barcelona. En aquest sentit, el vicerector d'Extensió Acadèmica de la UIB, Jaume Sureda, va anunciar que abans de Nadal es convocarà el concurs públic d'adjudicació, que es publicarà al Bocaib.

El plec de condicions redactat per la UIB, que condicionarà els projectes que presentin els candidats, contempla una zona institucional, que l'empresa adjudicatària haurà de cedir immediatament a la Universitat, i una altra comercial, que podrà ser explotada, per la via de llogar locals, durant els propers vint anys. Després, la totalitat de les instal·lacions passaran a ser propietat de la UIB, que decidirà si torna a convocar una adjudicació i fa un altre ús de la zona.

En la part institucional, la UIB exigirà una oficina d'informació, un centre de control de vigilància del campus, una casa del professor i una altra de l'estudiant (seu del Consell d'Estudiants), un centre de representació sindical, una sala polivalent (teatre), una sala de premsa, un espai d'atenció i prevenció mèdica i un taller d'espai obert.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.