nubes dispersas
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
10°

Breus

• Vilafranca

Reunió amb Verger El batle de Vilafranca, Joan Bauçà (PSM), es reunirà demà amb el conseller de Foment, Joan Verger i el director general d'Infraestructures i Transports, Joan Antoni Ramonell, per arribar a un acord per a la instal·lació de semàfors a la carretera que passa per mig del poble de Vilafranca. El batle Bauçà exigeix que s'instal·lin dos semàfors de regulació de velocitat a les dues entrades del poble i dos semàfors més de vianants als punts més conflictius i perillosos de la carretera. M.F.

• Manacor

Campanya drets humans El grup d'Esquerra Unida de Manacor juntament amb altres ONG's duran a terme una campanya de conscienciació per reivindicar els drets humans que començarà dimarts dia 1 de desembre a les 20 hores amb la inauguració d'una exposició al pub Xarop amb el nom de «Drets Humans per Tothom». La presentació serà a càrrec de Ricard Fernández. La campanya constarà de tres tipus d'activitats com actes públics, exposicions itinerants i repartiment d'uns díptics informatius per difondre els valors de la Declaració Universal. M.F.

• Montuïri

Recaptació per Nicaragua El proper diumenge dia 6 de desembre, dins el marc de les activitats per celebrar la tradicional Fira de la Perdiu, tindrà lloc al camp de futbol de Montuïri una gran torrada de bou. L'acte se celebrarà a partir de les 21.30 hores i l'objectiu és el de recaptar fons que aniran destinats als damnificats de l'huracà Mitch a Nicaragua. El Club Esportiu de Montuïri és l'entitat organitzadora d'aquest acte conjuntament amb empreses privades del poble i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Montuïri. M.F.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.