algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

Breus

• Santa Maria

Jornada de solidaritat El recinte de les cases dels mestres acollirà durant tota la jornada d'avui una diada solidària per recollir fons per als països d'Amèrica Central que s'han vist afectats per l'huracà Mitch. A partir de les deu del matí hi haurà un cercavila al que seguirà una marató amb fins a 16 actuacions musicals diferents on es podran trobar grups tan coneguts com Els Valldemossa, Al Mayurqa o el cantautor Biel Majoral. Al recinte hi haurà servei de bar tot el dia i es prodrà dinar i sopar de torrada. A més, a partir de les 5 de l'horabaixa se servirà una gran xocolatada. L'entrada és gratuïta i els fons s'obtindran a partir de la recaptació del servei de bar. La iniciativa, sorgida de les entitats ciutadanes de la vila, compta amb el suport de l'Ajuntament. T.G.

• Llubí

Camí de Son Figuerola «Amer e Hijos S.A.» serà l'empresa encarregada de dur a terme les obres de reparació del camí de Son Figuerola després que el Consistori llubiner ho acordàs al darrer ple. L'empresa realitzarà les obres de condicionament de l'esmentat camí per un valor de més de 6 milions de pessetes. L'equip de govern (PP-UM) donà suport a la proposta, mentre que el PSM s'abstingué a la votació, i manifestà Gabriel Alomar que, «tot i estar d'acord que s'adobin els camins, no podem donar suport a aquest finançament que el Govern balear proposa ja que qui s'endeuta és l'Ajuntament avançant els doblers». F. PERELLÓ.

• Mancomunitat Nord

Guia informativa Els sis pobles que integren la Mancomunitat del Nord tindran una guia amb informació de caire turístic i cultural gràcies al conveni signat per la Mancomunitat i el Govern per dur a terme aquesta publicació. T.G.

• Marratxí

Marató Fotogràfica El centre cultural «Es Cine» de Pòrtol va acollir l'entrega dels premis corresponents a la Marató Fotogràfica III Fira de Tardor de Marratxí. Els participants que resultaren guardonats varen ser Tomeu Pericàs, Mateu Mayrata, Vicenç Sastre, Ferran Fuster, Miquel Aguiló, Melcior Mates, Pau Llambies, Teresa Mates, Jordi Magrinyà, Gaspar Bestard, Salvador Gonzàlez, Damià Bestard i Jesús Estan. A diferència d'altres anys les bases establien que es premiarien fins a vint diapositives amb 4.000 pessetes cadascuna. En total hi presentaren els seus treballs 22 dels 28 inscrits amb un total de 123 diapositives. BMM.

• Sóller

Buidatge de La Solidez Després que aquesta setmana la Comissió de Govern aprovàs l'adjudicació de forma definitiva de les obres de demolició de l'antiga fàbrica de La Solidez a l'empresa sollerica de Llorenç Capó e Hijos, per 1.900.000 pessetes n'han començat ja les tasques prèvies. Així, la primera passa ha estat desfer telers i maquinària inservible existent a la Fàbrica Nova, per tal de dur-hi els de la Solidez que es volen conservar per formar part del futur museu tèxtil. Es preveu que la tasca es perllongui un parell de setmanes, passades les quals es començarà a transportar el material de La Solidez. M.A.C.

Actuacions del CIM A més dels projectes de can Repic i del Pont de can Rave, el Consell Insular de Mallorca ha previst dur a terme altres actuacions menors a la nostra Vall, com són la reparació de la voravia de la carretera del camp de futbol de can Maiol, que completarà l'obra de sanejament i de reforma de la paret que es feren mesos enrere. També es repararà un marge a ses Argiles, únic obstacle que impedeix que es posi en marxa la reforma circulatòria prevista per la zona des de fa temps. Finalment es duran a terme obres d'embelliment a la carretera entre Fornalutx i Biniaraix. Tot plegat es farà a principi de l'any que ve. M.A.C.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.