algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

UM deixa en mans del comitè local la ruptura del pacte amb els socialistes

El PSOE-Mallorca parlarà amb Munar perquè no entén res

El distanciament entre UM i PSOE, socis de govern a l'Ajuntament de ses Salines, ha provocat reaccions ben diferents en els caps dels partits. El secretari general d'Unió Mallorquina, Bartomeu Vicens, afirmà ahir que es donarà «plena autonomia» al comitè local per decidir la continuïtat o el trencament del pacte de govern. «Sempre hem respectat les decisions dels ajuntaments i així ho farem també en aquesta ocasió», digué Vicens.

Per la seva banda, el president insular del PSOE, Francesc Antich, explicà ahir capvespre que encara no havia pogut contactar amb Antoni Perelló, portaveu del PSOE a Ses Salines, però asegurà que «parlaré amb la presidenta d'Unió Mallorquina, Maria Antònia Munar, per veure què ha passat perquè no entenem res de res».

Antich, de la mateixa manera que el regidor Perelló, manté que no existeixen motius suficients per trencar l'acord de govern. «Que existeixin divergències entorn d'una o dues qüestions és una cosa corrent, però se superen i ja està».

Així es pronunciaren Vicens i Antich després de la sessió plenària de dimarts, en la qual el batle d'UM, Antoni Caldentey, anuncià que la propera setmana es reuniria el comitè local per debatre si va endavant la ruptura.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.