algo de nubes
  • Màx: 19.07°
  • Mín: 9.02°
18°

El policies d'Alcúdia neguen haver canviat una acta d'accident per interès

Els agents explicaren que feren un segon informe perquè el primer s'extravià

L'Audiència de Palma fou ahir l'escenari de la primera sessió d'un judici en què apareixen imputats dos agents i un sergent de la Policia Local d'Alcúdia que estan acusats de canviar l'acta d'un accident per afavorir un particular.

Els acusats varen reconèixer que confeccionaren un segon informe de l'accident, però indicaren que ho feren perquè el primer s'extravià a la comissaria i no per interessos personals. Els dos agents imputats, Pere Antoni F.M. i Bernat C.A., i el sergent Joan B.J., estan acusats dels delictes de falsificació en document públic i de fals testimoni. En el cas també està acusat l'home que suposadament provaren d'afavorir, Antoni P.C., després d'haver-se registrat l'accident.

L'acusació i l'advocat Diego Wencesblat sol·liciten penes als quatre processats que arriben als 46 anys de presó. El lletrat considera que Pere Antoni F.M. va modificar l'informe per afavorir Antoni P.C., ja que mantenia una relació amb una neboda de l'accidentat. Els fets es remunten al desembre del 92, quan tingué lloc una col·lisió en la carretera que connecta Pollença amb Alcúdia. Els primers a arribar al lloc de l'accident foren els dos agents que ahir s'assegueren en la banqueta dels acusats. Com que el punt quilomètric del xoc corresponia a la demarcació de la Guàrdia Civil, foren els efectius d'aquest cos els que s'encarregaren de fer-ne l'informe. Per la seva banda, els membres de la Policia Local d'Alcúdia confeccionaren un document relacionat amb l'accident que quedà arxivat en les dependències del cos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.