algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

L'Ajuntament nomenarà Llorenç Bisbal fill adoptiu de la ciutat

La proposta s'aprovarà de manera conjunta

Llorenç Bisbal, primer batle socialista de la Palma republicana, serà fill adoptiu de la ciutat el mes que ve. L'equip de Govern del PP, l'Ajuntament de Palma i els partits de l'oposició han arribat a un acord i han acabat amb més d'una setmana de controvèrsia. Així, dia 31 de desembre es lliuraran els guardons de la ciutat a personalitats distingides una vegada recobrat el consens entre dreta i esquerra.

Així doncs, en el ple de demà es presentarà la proposta de les nominacions de manera conjunta amb el suport de tots els partits, PSOE, PSM i PP. Només EU se n'abstindrà. Francesc de Borja Moll serà fill il·lustre; l'esmentat Bisbal, fill adoptiu, i Remígia Caubet, Teodor Úbeda i Pere Serra seran medalles d'or de la ciutat.

Acaba així un estira i arronsa entre l'equip de Joan Fageda i els grups municipals de l'oposició, que trencaren el pacte per l'exclusió de Bisbal.

Malgrat que el batle de la ciutat, Joan Fageda, va assegurar divendres passat que la regidora de Cultura, Carme Feliu, començaria a dialogar amb l'oposició per tal d'arribar a un acord, no va ser fins ahir que el portaveu del PSIB, Josep Moll, ha reconegut que mantenia contactes amb la Regidoria de Cultura per assolir aquest consens. Moll defensà que aquesta qüestió no tenia cap raó per ser manejada per la Regidoria de Cultura, «al contrari, aquest era un assumpte institucional i per tant, responsabilitat directa de Joan Fageda».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.