cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
18°

Tablisa despatxa dotze treballadors que varen fer vaga

L'empresa de seguretat Trablisa notificà ahir l'acomiadament de dotze dels seus treballadors que secundaren la vaga del sector durant els darrers mesos.

L'acomiadament es produeix, segons el departament de personal de Trablisa, per falta molt greu consistent en l'incompliment dels serveis mínims durant els dies de conflicte. Dels 12 acomiadats, onze pertanyen als serveis de furgonetes que habitualment transporten doblers a les diferents entitats bancàries, mentre que l'altre és un vigilant jurat.

A part d'això, l'empresa va iniciar expedients sancinadors de feina i sou a 8 empleats més.
Aquestes decisions es produeixen just abans que la patronal i els sindicats amb representació en el sector es reuneixen, avui, per tal de crear una taula de negociació que posi fi als desencontres que hi ha hagut fins ara envers l'aplicació del conveni estatal de seguretat privada.

Ara, els treballadors afectats pels acomiadaments tenen pensat recórrer la decisió de Trablisa davant els jutgats socials.
Mentre, els sindicalistes de CCOO manifestaren que no descarten dur a terme noves mobilitzacions en solidaritat amb els seus companys durant el que resta de mes de novembre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.